Cambridge Kurse / Business English / Cambridge BEC

Brauchen Sie Englisch in Ihrem Beruf oder möchten Sie Ihre Bewerbungschancen erhöhen? Die VHS Oldenburg bietet Vorbereitungskurse für die folgenden Cambridge Englischprüfungen an: First (B2), Advanced (C1), Business Preliminary (B1), Business Vantage (B2).

Die Prüfungen werden regelmäßig vor Ort durchgeführt. Aktuelle Prüfungstermine in der VHS Oldenburg finden Sie auf der Seite Sprachenprüfungen.

Cambridge English: FCE (B2)
First Certificate

Kursnummer 18BO 52552

This course provides systematic language practice for participants with an intermediate level of English and preparation for the Cambridge FCE examination. In addition to practising your speaking, listening, reading and writing skills, you will work on improving grammar usage and extending your active vocabulary. The course includes a mock examination on October, 20th. The Volkshochschule Oldenburg is a Cambridge Examination Centre. The next examination is in December 2018. Registration is optional. We do recommend that our students take two terms of preparation before taking the exam.

Findet in den Herbstferien am 8. Okt. 2018 statt.

Joan Varban

Noch 2 Plätze frei.

13-mal (30 Unterrichtsstunden), 14 Plätze
Ab Montag, 17.09.2018, 18:15 Uhr

VHS, Karlstraße 25, Raum 2.12

Gebühr: 118,00 € – (inkl. Lehrmaterial 2 €)
Die Prüfungsgebühr ist in der Kursgebühr nicht enthalten.

Details + Termine

Cambridge English: CAE (C1)
Advanced Certificate

Kursnummer 18BO 52562

General language training for participants with a high level of English and preparation for the Cambridge English: Advanced (CAE) examination. In addition to practising your speaking, listening, reading and writing skills, you will work on improving grammar usage and extending your active vocabulary. The course includes a mock examination on October, 20th. The Volkshochschule Oldenburg is a Cambridge Examination Centre. The next examination is in December 2018. We do recommend that our students take two terms of preparation before taking the exam.

Findet in den Herbstferien am 11. Okt. 2018 statt.

Joan Varban

Noch 4 Plätze frei.

13-mal (42 Unterrichtsstunden), 14 Plätze
Ab Donnerstag, 20.09.2018, 18:15 Uhr

VHS, Karlstraße 25, Raum 2.11

Gebühr: 169,00 € – (inkl. Lehrmaterial 2 €)
Die Prüfungsgebühr ist in der Kursgebühr nicht enthalten.

Details + Termine

English for work, socializing & travel (B1)

Kursnummer 18BO 52632

Für Teilnehmer mit Englischkenntnissen entsprechend Abschluss Niveaustufe B1. Here you can learn English to communicate in private situations and at work. Whether you want to use English at work, for socializing (in person or online) or for travel, you will learn language and strategies which help you to understand and communicate better. You will practise your English in speaking, listening, reading and some writing activities. A review of the most important grammar is included. Lehrbucharbeit ab Lektion 10.

Dieses Angebot gilt bei einer Teilnehmerzahl von mind. 10 Personen. Bei 7 bis 9 Teilnehmenden wird die Durchführung des Kurses als Kleingruppe angeboten (15 Termine für 127 €). Siehe FAQ.

David Kloss

Voll belegt. Melden Sie sich unverbindlich für die Warteliste an. Wir informieren Sie, sobald ein Platz frei oder ein Zusatzkurs eingerichtet wird.

16-mal (32 Unterrichtsstunden), 16 Plätze
Ab Donnerstag, 06.09.2018, 18:00 Uhr