Cambridge Kurse / Business English / Cambridge BEC

Brauchen Sie Englisch in Ihrem Beruf oder möchten Sie Ihre Bewerbungschancen erhöhen? Die VHS Oldenburg bietet Vorbereitungskurse für die folgenden Cambridge Englischprüfungen an: First (B2), Advanced (C1), Business Preliminary (B1), Business Vantage (B2).

Die Prüfungen werden regelmäßig vor Ort durchgeführt. Aktuelle Prüfungstermine in der VHS Oldenburg finden Sie auf der Seite Sprachenprüfungen.

Cambridge English: CAE (C1) Advanced Certificate
Exam preparation

Kursnummer 19AO 52562

General language training for participants with a high level of English and preparation for the Cambridge English: Advanced (CAE) examination. In addition to practising your speaking, listening, reading and writing skills, you will work on improving grammar usage and extending your active vocabulary. The course includes a mock examination on March, 16th. The Volkshochschule Oldenburg is a Cambridge Examination Centre. The next examination is in May 2019. We do recommend that our students take two terms of preparation before taking the exam.

Findet am 16. März und in den Osterferien am 11. April 2019 statt.

Joan Varban

Noch 4 Plätze frei.

13-mal (42 Unterrichtsstunden), 14 Plätze
Ab Donnerstag, 21.02.2019, 18:15 Uhr

VHS, Karlstraße 25, Raum 2.11

Gebühr: 169,00 € – (inkl. Lehrmaterial 2 €)
Die Prüfungsgebühr ist in der Kursgebühr nicht enthalten.

Cambridge English: FCE (B2) First Certificate
Exam preparation

Kursnummer 19AO 52552

This course provides systematic language practice for participants with an intermediate level of English and preparation for the Cambridge FCE examination. In addition to practising your speaking, listening, reading and writing skills, you will work on improving grammar usage and extending your active vocabulary. The course includes a mock examination on March, 16th. The Volkshochschule Oldenburg is a Cambridge Examination Centre. The next examination is in June 2019. Registration is optional. We do recommend that our students take two terms of preparation before taking the exam.

Findet am 16. März 2019 statt.

Joan Varban

Plätze frei.

13-mal (30 Unterrichtsstunden), 14 Plätze
Ab Montag, 18.02.2019, 18:15 Uhr

VHS, Karlstraße 25, Raum 2.12

Gebühr: 118,00 € – (inkl. Lehrmaterial 2 €)
Die Prüfungsgebühr ist in der Kursgebühr nicht enthalten.

Details + Termine

English for work, socializing & travel (A2/B1)

Kursnummer 19AO 52625

Here you can learn English to communicate in private situations and at work. Whether you want to use English at work, for socializing (in person or online) or for travel, you will learn language and strategies which help you to understand and communicate better. You will practise your English in speaking, listening, reading and some writing activities. A review of the most importat grammar is included.

Dieses Angebot gilt bei einer Teilnehmerzahl von mind. 10 Personen. Bei 7 bis 9 Teilnehmenden wird die Durchführung des Kurses als Kleingruppe angeboten (15 Termine für 127 €). Siehe FAQ.

David Kloss

Noch 3 Plätze frei.

16-mal (32 Unterrichtsstunden), 16 Plätze
Ab Montag, 11.02.2019, 18:00 Uhr

VHS, Karlstraße 25, Raum 3.06

Gebühr: 105,00 € – Für NWZ-Card-Inhaber 95 €. Nach Vorlage Ihrer NWZ-Card erhalten Sie im VHS-Kundenzentrum die Ermäßigung ausgezahlt.

Keine Online-Anmeldung mehr möglich. Für einen Quereinstieg ab der 3. Sitzung ist die Rücksprache mit der Fachberatung erforderlich: Magali Baudelet, 0441 92391-29.

Details + Termine

English for work, socializing & travel (B1+)

Kursnummer 19AO 52632

Für Teilnehmer mit Englischkenntnissen entsprechend Abschluss Niveaustufe B1. Here you can learn English to communicate in private situations and at work. Whether you want to use English at work, for socializing (in person or online) or for travel, you will learn language and strategies which help you to understand and communicate better. You will practise your English in speaking, listening, reading and some writing activities. A review of the most important grammar is included. Lehrbucharbeit ab Lektion 1.

David Kloss

Noch 1 Platz frei.