Skip to main content

Englisch C1

4 Kurse
VHS Oldenburg
VHS Hatten + Wardenburg

Loading...
Englisch: Advanced conversation (C1)
Mi. 06.09.2023 09:00
  Oldenburg

- You already have a high level of English and you are looking to improve your fluency and extend your vocabulary? Then this is the right class for you: An opportunity to speak about a broad range of topics in a relaxed and friendly atmosphere. Articles of interest will be provided to stimulate and inspire discussions.

Kursnummer 23BO52652
Kursdetails ansehen
Gebühr: 115,00
Noch 3 Plätze frei.
Englisch: Advanced conversation (C1)
Do. 07.09.2023 09:00
  Oldenburg

- From puns to politics and from world treasures to hometown fests, we enjoy talking! In this class, we read news articles and stories, listen to interviews, play vocabulary games and chat about the latest trends. Material will be provided.

Kursnummer 23BO52656
Kursdetails ansehen
Gebühr: 115,00
Dieses Angebot gilt bei einer Teilnehmerzahl von mind. 10 Personen. Bei 7 bis 9 Teilnehmenden wird die Durchführung des Kurses als Kleingruppe angeboten (15 Termine für 135 €). Siehe FAQ.
Dozent*in: David Kloss
Englisch: Advanced (B2/C1)
Mo. 18.09.2023 18:00
  Oldenburg

- For participants with a high level of English. In addition to practising your listening, reading, writing and speaking skills, you will be working on improving grammar usage and extending your active vocabulary. This class is appropriate as a preparation for the Cambridge exams. Coursebook from unit 1.

Kursnummer 23BO52610
Kursdetails ansehen
Gebühr: 108,00
Dozent*in: Joan Varban
Noch 3 Plätze frei.
Bilinguales Kochvergnügen - Thanksgiving Amerikanisches-deutsches Kochvergnügen
Do. 23.11.2023 17:00
  Oldenburg

- Thanksgiving wird immer am vierten Donnerstag im November gefeiert. Das Fest Thanksgiving ist älter als das Land USA selbst. Es geht wohl auf die Menschen zurück, die 1620 aus Europa kamen und sich im heutigen Massachusetts niederließen. Die Menschen hatten zu Beginn Probleme, in der Fremde zurechtzukommen. Genießen Sie mit uns dieses Fest und bringen Sie Ihre Freunde zum Kochen mit. Als Hauptspeise erwartet Sie natürlich ein Whole roasted turkey mit Turkey gravy als Soße. Dazu bereiten Sie eine Gemüsebeilage wie eine Green bean casserole und weitere Beilagen wie Mashed potatoes (gerne mit Gravy) und bread stuffing zu. Ein Pumpkin pie rundet das Menü als Dessert ab. Welcome!

Kursnummer 23BO25171
Kursdetails ansehen
Gebühr: 99,00
(inkl. Lebensmittelumlage 30 €)
Dozent*in: David Kloss
Loading...
23.09.23 02:58:43